Elektroniikkaa äidille lahjaksi

Äitienpäivänä on lupa ja suorastaan velvollisuus juhlia äitienpäivää. Maailmasta löytyy paljon eri ikäisiä- ja luontoisia äitejä, joita kaikkia yhdistää sama asia, eli heillä on lapsi tai lapsia. Jokaisella ihmisellä ympäri maailman on tai on ollut äiti, joka on varmasti ollut heille erittäin tärkeä ihminen.

Äiti on monien ihmisten elämässä ykkössijalla silloin, kun henkilö on lapsi tai nuori ja joillekin äiti on se tärkein henkilö läpi elämän! Minkälaisia asioita sinä muistat omasta äidistäsi? Onko teillä ollut yhteisiä harrastuksia tai joitakin “kivoja pieniä salaisuuksia”, joita on mukava muistella jälkeenpäin? Kaiken kaikkiaan, äiti on henkilö, joka varmasti ansaitsee huomiota, hyvää ruokaa ja lahjoja jokaisena äitienpäivänä!

Mikähän olisi äidille hyvä lahja seuraavaksi äitienpäiväksi? Voisiko se olla elektroniikkaa, joka on naisten mieleen? Vaihtoehtoja on varmasti useita, kuten matkapuhelimet, kamerat, älykellot, hierontalaitteet, radiot, tv:t ja niin edelleen.

Läsnäoloa, kakkua, kukkia ja elektroniikkaa

Kaikkein tärkeintä äidille on tietysti omien lasten ja mahdollisten lasten lasten läsnäolo. Mukava yhdessäolo hyvän ruoan ja juoman, kukkien, lahjojen ja äitienpäiväkorttien keskellä saa sydämen onnelliseksi. Tiesitkö, että myös internetistä voi ostaa todella mukavia, aivan tavallisia ja joskus hieman yllättäviäkin lahjoja – maailman parhaalle äidille!

Mietihän, mitä äiti esimerkiksi sanoisi lahjasta, joka olisi kaunis mitali “Världens bästa mamma” -teksteineen. Äiti olisi varmasti tyytyväinen, eli “pollea” niin kuin nuorisokielellä asia ilmaistaan. Persoonallisia äitienpäivälahjoja saa joskus etsiä lähes “kissojen ja koirien kera”, mutta netin monipuoliselta verkkosivustolta löytyy aivan ihania äitienpäivälahjoja.

Jos olet jo päättänyt ostaa äidillesi tai vaimollesi vaikkapa puhelimen ja siihen lahjaksi puheaikaa, niin sellainen lahja on todella hyvä. Joskus kuitenkin lahjoja voi tulla kuin “joulupukin säkistä”, eli kerralla enemmän.

Äidit nauttivat kauniiden lahjapapereiden hypistelystä ja jännityksestä, joka paketeista paljastuu. Mitähän siellä lopulta on? Pehmoinen nalle, kultainen ruusu, herkullista suklaata, taikina-annostelija tai ylelliset viinilasit? Jokin niistä tai vaikkapa ne kaikki. Puolison lahja ja lahjat lapsilta, jolloin äidillä on paljon mieleistä jännitettävää paketteja avatessa.

Äitienpäivälahjoja on kiva antaa ja saada. Äitikin voi antaa niitä omalle äidilleen tai vaikkapa tyttärelleen, josta on myöskin tullut äiti. Mukavia huomionosoituksia kun ei maailmassa ole koskaan liikaa. Tilatessasi verkosta ihania äitienpäivälahjoja säästät aikaa ja turhaa vaivaa, sillä ostoksille voi saapua silloin, kun itsellä on eniten aikaa. Internetin nettikaupat ovat avoinna 24/7 vuoden jokaisena päivänä.

Rakas, onhan meillä elektroniikkaa

Useammasta kodista löytyy ne “lähes välttämättömät” elektroniset laitteet, kuten radio, tv, levysoitin, stereot, mikroaaltouuni ja videonauhuri. Aivan kuten suomalainen todella suosittu yhtye Leevi And The Leavings aikoinaan lauloi. Monista kodeista löytyy sekä elektroniikkaa että myös sitä tärkeintä, eli romantiikkaa. Romantiikan osoittamiseksi on helppoa tarjota vaimolle suklaarasia ja kultainen ruusu – molemmat saatavilla muutamassa arkipäivässä verkosta suoraan kotiin toimitettuna.

Lahjaideoita internet pullollaan

Jos äitienpäivälahjoja on vaikeaa keksiä, niin pitäisikö äiti tai vaimo vaikka seuraavista: Ruostumaton cocktailsetti, vartalotyyny, kissamuki, Merenneitohuopa, kuvioitu wc-paperi, lihaskuntovasara, tuoksukynttilä tai pehmoinen aamutakki elektroniikalla tai ilman. Ja loppujen lopuksi, mitä se elektroniikka oikein on? Katsotaanpa.

Elektroniikka on päivän sana

Elektroniikka tarkoittaa sellaista sähkötekniikan tärkeää osaa, joka perustuu aina elektronien liikkeen ohjaukseen. Elektroniikka käsitteenä tarkoittaa erilaisten sähköisten koneiden ja laitteiden suunnittelemista, tuotantoa, käyttöä ja tarkempaa tutkimista. Syntymäpäivinä ja esimerkiksi juuri äitienpäivänä voi lahjaksi antaa viihde-elektroniikkaa, joka tarkoittaa ääntä ja kuvaa välittävää laitetta toisille sähköistä tietoa reaaliaikaisesti käsitteleville laitteille. Jos olet äiti, niin minkälaisen elektronisen tuotteen sinä haluaisit itsellesi lahjaksi? Maailma on elektroniikkaa ja lahjaideoita täynnä, joten ei muuta kuin valitsemaan omalle äidille se kaikkein parhain lahja – verkosta!

dukan-lite