Nordeye tarjoaa elektronisia tuotteita valaistuksen saralla

Auton valaistus on yksi merkittävä turvallisuutta lisäävä tekijä. Onneksi oman auton tai muun kulkuneuvon valaistuksen kuntoon saattaminen on yllättävän helppoa ja nopeaa, kun antaa Nordeyen auttaa!

Nordeye – mistä on kyse?

Suosittu Nordeye on verkkokauppa loistavalla palvelulla! Se palvelee asiakkaitaan vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä ja verkkokaupan hyvien tuotevalikoimien ansiosta asiakas voi tehdä laadukkaita ostoksia riippumatta siitä, missä hän asuu tai milloin hänellä on aikaa käydä ostoksilla. Tässä verkkokaupassa autoilija voikin tehdä ostoksia vaikka keskellä yötä!

Nordeye tunnetaan luotettavana verkkokauppana, joka tarjoaa valaistustuotteita tunnetuilta ja arvostetuilta tuotemerkeiltä. Sen valikoimista löytyy tuotteita sellaisilta tuotemerkeiltä kuin BriodLights, 911 Signal, Aspöck, Blixtra, Labcraft, Gylle, Boreman, ProPlast sekä Federal Signal Vama, joten verkkokaupassa myytävien tuotteiden valmistus on osaavissa käsissä.

Käytäthän ajovalojasi oikein!

Kun autossa on laadukkaat Nordeyelta tilatut lisävalot, ei se vielä riitä, vaan on myös tärkeää, että kuljettaja osaa käyttää autonsa ajovaloja oikein! Monet autoilijat nimittäin tekevät ajovalojen käytössä yleisen virheen, joka vaarantaa hänen turvallisuutensa. Tämä yleinen virhe liittyy pitkien valojen vaihtamiseen lyhyisiin, jonka monet autoilijat tekevät liian aikaisin.

Nyrkkisääntö on, että kun ajetaan pimeässä, vaihdetaan pitkistä valoista lyhyisiin valoihin, kun ajetaan toisen kulkuneuvon takana tai kun kohdataan toinen auto. Kohtaamistilanteissa valot tulee vaihtaa viimeistään siinä vaiheessa, kun vastaantulevan auton valokiilat kohtaavat oman auton valokiilat. Jos vaihto tehdään liian aikaisin, kuten usein tapahtuu, jää autojen valokiilojen väliselle matkalle pitkä katve, jossa ei ole riittävää näkyvyyttä. Pahimmillaan tässä pimeässä katveessa voi olla suurikokoinen hirvi, joka ylittää tien auton jatkaessa matkaansa kuljettajan havaitsematta edessä siintävää vaaraa.

Huolehdi ajovaloistasi

Laadukkaista Nordeyelta hankituista ajovaloista tulee tietysti myös pitää hyvää huolta! Ne tulee puhdistaa päivittäin juuri ennen kuin autolla lähdetään liikenteeseen. Erityisen tärkeää tämä on, jos ulkona on pakkasta ja olet lähdössä liikenteeseen aamulla. Polttimoihin tai valoihin ei kuitenkaan kannata kajota itse – ei ainakaan, ellei käytössäsi ole asianmukaista testilaitetta. Monissa epäselvissä tilanteissa onkin paras vaihtoehto jättää valojen toiminnan tarkistaminen alan ammattilaiselle.

Varmista oma näkyvyytesi

Muistathan myös varmistaa, että näyt itsekin mahdollisimman hyvin muille tienkäyttäjille. Ei nimittäin suinkaan vielä riitä, että näet itse muut tienkäyttäjät, vaan myös sinun tulee tulla nähdyksi. Onneksi Nordeye tarjoaa laadukkaita tuotteita myös tätä tärkeää turvallisuuteen liittyvää seikka silmällä pitäen!

dukan-lite