Näin saat älypuhelimen kestämään pidempään

Älypuhelimestä on vain muutamassa vuodessa muodostunut ihmisille jotakin sellaista, mitä ilman ihmiset eivät voi elää. Siksi ihmiset nykyään hankkivatkin aina edellisen laitteen hajottua automaattisesti itsellen uuden. Moni on kuitenkin herännyt siihen, että tämä kallisarvoinen ja varsin hintava laite on myös lyhytikäinen. Monessa tapauksessa näitä monen sadan euron arvoisia laitteita voi joutua ostamaan jopa vuoden välein, mikä saattaa olla monelle varsin suuri rahallinen panostus jopa silloin kun käytössä on yritysrahoitus yrityksen menoihin.

Moni saattaakin miettiä, että mistä johtuu se, että älypuhelin menee niin helposti rikki? Monesti kyse on vääränlaisesta älypuhelimen käytöstä. Tässä artikkelissa annammekin vinkkejä siihen, kuinka saada älypuhelin kestämään pidempään.

Vinkkejä siihen, kuinka älypuhelin kestää pidempään

  • Siirrä kuvat ja tiedostot tietokoneelle tai muistitikulle

Yksi yleisimmistä syistä, miksi kännykkä lakkaa olemasta käyttökelpoinen on se, että muisti täyttyy eikä laite enää toimi kunnolla. Jos et halua poistaa kuvia kokonaan, voit siirtää ne tietokoneelle tai muistitikulle myöhäisempää käyttöä varten.

  • Älä lataa 100% saakka tai päästä akkua tippumaan 0%

Usein laitteiden akku saattaa mennä rikki vääränlaisen käytön seurauksena. Hyvä vinkki, josta monet eivät ole kuulleet on se, että laitteen akkua ei kannata päästä laskemaan aivan tyhjäksi eikä akkua kannata ladata 100% saakka.

  • Hyvät suojakuoret pidentävät ikää

Hyvä suojaus on tärkeä on kännykän eliniän pidentämistä. Suojaa siis kännykkäsi ympäri asti menevillä suojakuorilla ja kiinnitä kännykkäsi lasiin suojalasi, joka pitää näytön ehjänä pidempään.

dukan-lite